Google Maps var sekot autobusu  vietai reālā laikā

SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss” (LSA) sadarbībā ar Google veic reālā laika datu nodošanu Google maps, lai  tiešsaistē Ādažu novada, Baložu, Mārupes, Jaunmārupes pasažieri var ne tikai ātri un ērti apskatīties tuvāko reisu, bet arī redzēt prognozēto atiešanas laiku no pieturvietas.

Google maps autobusa attiešanas laiku un galamērķi var meklēt dažādi, ierakstot konkrētu pieturvietu vai norādot savu atrašanās vietu reālā laikā. Un Google maps parāda pēc cik minūtēm autobuss būs izvēlētajā pieturā, tāpat informēs pasažieri, ja autobuss brauc ar kavējumu. 

Autobusus un minibusus atrašanās vietu kartē, kā arī prognozētos atiešanas laikus tiešsaistē var redzēt šeit: https://ej.uz/googleplay_lsa vai https://m.marsruti.lv/LSA/. Šobrīd Google maps strādā Ādažu novada, Baložu, Mārupes, Jaunmārupes  maršrutos, taču tuvākajā nākotnē arī citos LSA apkalpotajos maršrutos varēs šo izmantot.

Par SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss”

SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss” reģionālos vietējas nozīmes un reģionālos starppilsētu pasažieru pārvadājumus nodrošina jau vairāk kā 60 gadus. Bez regulārajiem pasažieru pārvadājumiem uzņēmums nodrošina arī skolēnu pārvadājumus un piedāvā transporta nomu tūrisma vai kolektīviem braucieniem.